Naše usluge

Prijevoz

Prijevoz teških i van gabaritnih tereta u domaćem i međunarodnom prometu obuhvaća transport tereta koji premašuje standardne dimenzije i težine, zahtijevajući posebnu pažnju i opremu.

Usluge dizalicama

Usluge dizalicama pružaju podršku pri utovaru, istovaru, montaži i demontaži teških tereta, koristeći dizalice kako bi se osigurala sigurnost i efikasnost manipulacije.

Manipulacija teretima mase do 120 tona

Manipulacija teretima mase do 120 tona hidrauličkom opremom omogućuje precizno rukovanje teškim teretima u procesima kao što su utovar, istovar, montaža i demontaža na ili s temeljnih mjesta.

Kombinirani prijevoz

Kombinirani prijevoz tereta cestovne/željeznički-riječni-pomorski integrira različite modalitete prijevoza kako bi se teret prevezao do krajnjeg odredišta na najefikasniji način.

Usluge prijevoza, pretovara i montaže za projekte po sistemu "ključ u ruke"

Usluge prijevoza, pretovara i montaže za projekte po sistemu "ključ u ruke" pružaju kompletno rješenje, uključujući prijevoz, manipulaciju teretom i montažu, omogućujući klijentima da se usredotoče na druge aspekte projekta.

Redovni prijevoz tereta

Usluge prijevoza, pretovara i montaže za projekte po sistemu "ključ u ruke" pružaju kompletno rješenje, uključujući prijevoz, manipulaciju teretom i montažu, omogućujući klijentima da se usredotoče na druge aspekte projekta.

Ishođenje suglasnosti

Ishođenje suglasnosti i dozvola, te organizacija pratnji izvanrednog prijevoza obuhvaća administrativne postupke potrebne za prijevoz teških i van gabaritnih tereta, uključujući organizaciju pratnje tijekom puta.

Izrada transportnih elaborata

Izrada transportnih elaborata i ekspertiza pruža stručnu analizu i planiranje prijevoza teških tereta kako bi se osigurala sigurnost i uspješnost operacija.

Kako funkcioniramo

#1

Priprema tereta

Teret se detaljno pregledava kako bi se osigurala njegova stabilnost i sigurnost tijekom prijevoza, uključujući osiguranje i pričvršćivanje tereta na prikladan način.

#2

Planiranje rute

Odabire se optimalna ruta koja uzima u obzir dimenzije tereta, specifičnosti terena i prometne uvjete kako bi se osiguralo sigurno i učinkovito putovanje.

#3

Utovar i transport

Teret se pažljivo utovara na vozilo koristeći odgovarajuću opremu i tehnike, nakon čega se započinje transport duž odabrane rute.

#4

Nadzor i praćenje

Tijekom cijelog prijevoza, stručno osoblje nadzire teret i provodi redovite provjere kako bi osiguralo da se teret sigurno i pravilno prevozi na odredište.

Istaknuti projekti

Prijevoz luksuznog katamarana
Prijevoz nove poljo opreme
Prijevoz vjetroelektrana
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Previous
Next

Zatraži sastanak

Za sva pitanja i savjetovanje vezano za vaš projekt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Slanjem svojih podataka pristajem na kontakt.

Call Now Button